tag:blogger.com,1999:blog-1776528970509288967.comments2023-06-11T16:53:09.700+02:00MindennapokAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/17592968852239527088noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-1776528970509288967.post-51768267811378011632015-11-22T20:22:02.524+01:002015-11-22T20:22:02.524+01:00Köszi az ajánlást :)Köszi az ajánlást :)Anikóhttps://www.blogger.com/profile/07364202522968937371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1776528970509288967.post-72175223978638485752015-06-30T09:59:08.190+02:002015-06-30T09:59:08.190+02:00Szerintem, utoljára a hogy hogy ne törjön össze na...Szerintem, utoljára a hogy hogy ne törjön össze nagyon..Bár én nem vagyok az a nagy sütős...felicia68https://www.blogger.com/profile/09324931300182573433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1776528970509288967.post-40386310553141191022014-11-09T09:55:53.093+01:002014-11-09T09:55:53.093+01:00Szia! Szódabikarbónával is működik a recept?Szia! Szódabikarbónával is működik a recept?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16454439769414334003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1776528970509288967.post-82267813247033854312014-08-26T20:49:05.311+02:002014-08-26T20:49:05.311+02:00Köszönöm szépen a receptet! Megsütöttem, és finom ...Köszönöm szépen a receptet! Megsütöttem, és finom lett. :-)Ildibildihttps://www.blogger.com/profile/09871068080789253778noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1776528970509288967.post-7363412364171480332014-07-17T07:35:05.950+02:002014-07-17T07:35:05.950+02:00Kedved Beáta!
Köszönöm ezt a gyors és mindenre ki...Kedved Beáta!<br /><br />Köszönöm ezt a gyors és mindenre kiterjedő választ! A mai vagy a holnapi nap során készítem el, mindenféleképpen visszatérek az oldalra és beszámolok az eredményről! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01289589641686195801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1776528970509288967.post-47193984513624744722014-07-17T06:50:19.547+02:002014-07-17T06:50:19.547+02:00Szia kedves Flóra! Remélem nem kestem el a válaszo...Szia kedves Flóra! Remélem nem kestem el a válaszokkal. :)<br />Légkeveréses sütőben 180 fokon süsd.Apró legbuborékok keletkeznek benne,nem úgy,mint a búzaliszteseknél, kevésbé fog megkelni.<br />Homogen állagra törekedj, a sütesi idő kb. 40 perc lesz. Zabpehelylisztet nyugodtan használhatsz hozzá. Kiskanál mennyiség alatt teáskanalat érts.<br />Remélem minden kérdésre sikerült válaszolnom, örülök,hogy tetszik a recept.<br />Ha van kedved,kérlek gyere vissza es meséld el a tapasztalataid. Sok sikert! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17592968852239527088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1776528970509288967.post-62939153866751686912014-07-16T22:21:17.362+02:002014-07-16T22:21:17.362+02:00Szia! Kipróbálnám a kenyeret de érdekelne 1-2 dolo...Szia! Kipróbálnám a kenyeret de érdekelne 1-2 dolog még:<br />Hány fokon kell sütni ezt a kenyeret?<br />Az élesztőtől megkel rendesen, levegős lesz?<br />Az élesztő beleöntése után kb milyen állag eléréséig kell keverni?<br />Kb. mennyi idő alatt lesz kész?<br />A zabliszt helyett jó a zabpehelyliszt?<br />A kiskanál só és cukor esetében a kiskanál pontosan mit takar?<br />Körülbelül mekkora formába öntsem majd?<br />Elnézést a sok kérdés miatt, szeretném, ha jól sikerülne! :) :) ez az eső nem fehér lisztes kenyerem! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01289589641686195801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1776528970509288967.post-73819344100550659922014-06-20T10:54:34.639+02:002014-06-20T10:54:34.639+02:00Szia Kriszti!
Bizony, olyan jól tudnak kinézni, és...Szia Kriszti!<br />Bizony, olyan jól tudnak kinézni, és az illatuk, mmm. Arról nem is beszélve, hogy elvarázsolnak.<br />Jó olvasást neked! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17592968852239527088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1776528970509288967.post-50955285044164326302014-06-20T08:44:15.074+02:002014-06-20T08:44:15.074+02:00Szia!
Imádok olvasni!
A könyveket is imádom, ahogy...Szia!<br />Imádok olvasni!<br />A könyveket is imádom, ahogy kinéz és amikor megfogom...Hmmmm!<br />Bár mostanában már nem olyan finom az illatuk,mint régebben,de a varázsa megvan!<br />Kedvet hoztál hozzájuk!:)<br />Köszi!<br />Kriszti<br />Kriszti szerelemhttps://www.blogger.com/profile/05298390423306023775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1776528970509288967.post-83039785434753319472014-06-11T22:43:12.549+02:002014-06-11T22:43:12.549+02:00Kedves Gizella, én még mindig az utóbbi verzióra s...Kedves Gizella, én még mindig az utóbbi verzióra szavazok. Szivesen olvasnám,hogy hogy sikerült,melyik verziót választottad. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17592968852239527088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1776528970509288967.post-23707733361793386062014-06-10T13:08:39.688+02:002014-06-10T13:08:39.688+02:00Sütni szeretnék, sok receptet elolvastam, de nem t...Sütni szeretnék, sok receptet elolvastam, de nem tudtam kihámozni, hogy sikeresebb, sárgájába először hab, utána liszt, vagy először liszt utólag hab! Ezt kikel majd tapasztalnom, magamnak!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17732600480418401824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1776528970509288967.post-12334923967738116772014-04-17T23:07:32.607+02:002014-04-17T23:07:32.607+02:00Örülök neki. Vàljèk egészségetekre ! :)
Örülök neki. Vàljèk egészségetekre ! :)<br />Forgo Peterhttps://www.blogger.com/profile/09836572987484783436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1776528970509288967.post-48001230375744961002014-04-17T16:03:24.004+02:002014-04-17T16:03:24.004+02:00Köszönöm ki probálom .
Köszönöm ki probálom .<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1776528970509288967.post-49708358716868117192013-07-23T21:38:02.570+02:002013-07-23T21:38:02.570+02:00Nagyon nagyon finom...köszönjük a receptet,jelenle...Nagyon nagyon finom...köszönjük a receptet,jelenleg ez a kedvenc kenyerünk :-)<br />Hollinhttps://www.blogger.com/profile/07551899825767419751noreply@blogger.com