2015. november 4., szerda

Project Life - albumkészítés , gyors és könnyű emlékmegőrzés

Már 3 éve nagy szerelem a scrapbooking nálam,és lassan 2 éve , hogy 4 gyermekes édesanya vagyok,ami azt jelenti,hogy bőven van mit megörökíteni viszont a szabadidő mennyisége fordítottan arányos a megörökítendő történésekkel. Nagy szerencsémre találtam erre megoldást az ún. pocket pages,azaz tasakos scrapbook formájában, melynek megálmodója Becky Higgins volt és a Project Life nevet adta a "gyermeknek".

Nagyon népszerű lett,olyannyira,hogy más gyártók is elkezdték kiszolgálni az erre vágyók igényeit.
Különböző méretű albumokat és belevaló tasakokat lehet kapni,amely tasakokba helyezhetők a fotóink,emlékeink és mellé kártyákon leírhatjuk az eseményeket,hogy hol mikor és mi is történt pontosan. Természetesen díszíthetjük ízlésünknek megfelelően.

2015-ben ilyen albummal dolgozom

Project life albumok itt
A legnagyobb album mérete 12x12 inch, azaz kb 30,5x30,5 cm-es tasakok tehetők bele, amelyek különböző felosztásokban kaphatók, eldönthetjük,hogy mekkor méretű fotót teszünk bele, akár a 10x15-ös akár a fele, 7,5x10cm-es fotó is beletehető,de az Instagram hódításának köszönhetően már tehetünk bele 10x10 cm-es vagy akár 5x5 cm-es képeket is.
Akit zavar a fotók méretének korlátozása, már kaphat olyan eszközt is,amely segítségével egyedi méretre szabhatja a tasakjának zsebeit. Az eszközt a We R Memorykeepers gyártja és a Fuse elnevezést kapta. Egyfajta fóliahegesztő. Saját tapasztalatom még nincsen,de holnap kézhezkapom végre.
Eddig csak jókat olvastam róla a magyar scrappertársaktól, és lényegesen olcsóbban hozzák ki az egyedi igényeiket kiszolgáló tasakokat, hiszen genotherm tasakokat "hegesztenek".

Eredeti tasakok

Eredeti tasakok itt






Ha pedig te is drágának találod ezeket az albumokat,és inkább saját magad szeretnéd elkészíteni,akkor kukkants be Anikó barátnőmhöz az albumkészítés leírásáért (is) ide .

Project life Pinterest táblámban is körülnézhetsz ide kattintva

1 megjegyzés: