2013. február 17., vasárnap

Középpontban a virsli




Eszti receptje: a virslit felkarikázzuk, és a serpenyőbe dobjuk,ahol már üvegesre pirítottuk a hagymát. Paradicsomot is kockázunk fel ,és mellédobjuk a serpenyőbe, ízesítsük oregánóval , sózzuk,borsozzuk, valamint ízlés szerint tehetünk bele egyéb fűszereket is. A paradicsomtól finom levet ereszt, nagyon finom lakoma.


Szalonnás sajtos grillezett virsli: gyerekkorom kedvence volt. Persze nem éppen paleolit kaja, de nagyon finom tud lenni,ha valaki eszik ilyenfélét. Szóval a virsli hosszában bevágjuk a közepéig annyira,hogy vékony sajtcsíkot helyezzünk bele. Ha ez megvan, akkor körbetekerjük baconnel,majd betesszük a grillbe, vagy mikrohullámú sütőbe. Finom falat, jó étvággyal eszik a gyerekek, felnőttek is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése